Plafoniere cu senzor de prezenta

 Instalam, intretinem si modernizam instalatiile de iluminat bazate pe plafoniere cu senzor de prezenta.

Pentru cei ce doresc sa reduca costul cu iluminatul pe scara de bloc sau pe holurile vilei, dar nu doresc un automat de scara, exista varianta montarii in locul actualelor corpuri de iluminat, pastand actuala instalatie electrica, a unor plafoniere ce sunt actionate de un senzor de prezenta si permit reglajul nivelului de lumina de la care incep sa functioneze.Plafoniere cu senzor de prezenta

Aceste plafoniere au integrat sau alaturat un senzor de prezenta,  va permit o scadere consistenta a consumului de curent si aduc confortul dat de o plafoniera ce declanseaza automat aprinderea becurilor, fara a actiona un intrerupator .

Plafonierele uzuale au o putere de 25w cu 1 sau 2 becuri pentru a nu degrada senzorul de prezenta. Se poate regla timpul de actionare a senzorului de prezenta, intre 1 si 8 minute. Pe linga montajul unor astfel de plafoniere cu senzor de prezenta, Atom Service preia alaturi de instalatia de intefon, plafonierele pe care le aveti montate. Costul intretinerii lunare a acestor plafoniere se adauga la cel al sistemului de intefon si include reparatia / inlocuirea plafonierelor defecte, a becurilor arse si a senzorilor de prezenta defecti.

Daca te afli in situatia de a instala un sistem bazat pe plafoniera cu senzor de prezenta, contacteaza Atom Service pentru o oferta de instalare, daca sunteti interesat si de ofertele pentru Interfoane Bucuresti, folositi pagina de contact!

Afla mai mult despre interfoane!