Asiguram servicii It complexe pentru firme, ONG-uri, Cluburi la preturi mici, asiguram pentru clientii nostri si posibilitatea platii in rate pentru lucrarile mai complexe.
Printre serviciile oferite punctam:

-devirusare fisiere
– instalare sistem operare win xp, win7, linux
– configurare placa retea pentru acces internet
– instalare hdd nou sau vechi
– instalare periferice  diverse echipamente)
– inlocuim placa de baza daca constatam ca este defecta
– instalam programe la dorinta clientului
– configuram routere pentru partajarea unei conexiuni la Internet pentru mai multe calculatoare fara a plati ISP-ului taxe suplimentare.
– configuram routere pentru a face Port Forwarding folosit pentru a permite unor echipamente gen : calculator, DVR, server ftp, http, mysql, camera IP etc. sa fie accesate din internet.
– realizam servere de FileSharing pentru firme, care isi doresc sa poata face transfer de fisiere intre calculatoare si care isi doresc sa acceseze aceste date fara sa fie nevoie sa porneasca un calculator sau sa astepte sa reintre in retea un laptop, care momentan nu este in firma .
– realizam retele pe cablu UTp cu routere si switch-uri pentru cei care nu doresc o retea tip wireless care este usor de realizat, dar nu este atat de stabila ca o retea clasica pe cablu.
Daca lucrati intr-o retea programe de contabilitate gen Saga, Ciel sau alte programe in care introduceti date intr-un server, atunci nu se recomanda pentru dumneavoastra solutia unei retele wireless in care apar perturbatii datorita interferentei cu alte dispozitive wireless, la acest gen de programe se recomanda o retea pe cablu sau fibra optica intrucat la o simpla deconectare din reteaua wireless tot ce ati lucrat nu se salveaza sau se salveaza cu erori.

– asiguram asambarea pe bucati a unui calculator tip Desktop, adica iti comandam piesele vezi exact cat te costa iar noi iti asiguram manopera, configurarea acestuia, in acest mod te alegi cu un calculator de ultima generatie la preturi mult mai mici decat unul asamblat gata in magazin, calculatoarele din magazin in cele mai multe cazuri sunt upgradate la capacitate maxima, ele fiind model mai vechi si nu mai suporta un upgrade in viitor.

– asiguram conectarea calculatorului la plasme, LCd-uri, videoproiectoare si asiguram pentru cazuri speciale prezenta noastra la realizarea unor prezentari in care va doriti ca prezentarea dumneavoastra sa nu fie un esec in care videoproiectorul se opreste in timpul prezentari sau calculatorul in care aveti documentele refuza sa mai porneasca exact inainte sa inceapa prezentarea.

– asigurm instalarea si configurarea de sisteme de pontaj electronic pentru angajati, sistemul permite urmarirea angajatilor de pe un calculator si se poate realiza pontajul in functie .

-asiguram instalarea de sisteme care restrictioneaza accesul cu cartela intr-o camera sau intr-o cladire, putem instala sisteme de securitate care va permit setarea unor limite de timp in care o persoana angajat al firmei sa poata sa intre s-au sa iasa dintr-o cladire iar dupa acel interval nimeni nu mai poate intra si nimeni nu mai poate parasi camera sau cladirea.