Despre Noi, Atom Service

Atom Service  ofera servicii profesionale de instalare interfoane  tip Genway, Electra, Commax, Resel, Farfisa, instalare alarme imobil Paradox, DSC, Bentel  si instalare camere video IP, analogice , digitale, service interfoane Interada, Genway, Electra, Commax, Farfisa, Resel, Dios Eta, BPT  si videointerfoane, service CCTV, sisteme IT, intretinere calculatoare, retele de calculatoare,  domenii web, consultanta web, webhosting, webdesign, cataloage si magazine online, administrare si mentenanta site-uri.

 Va ajutam atat pe domeniul de interfoane, camere video si alarme imobil, cat si pe domeniul web si IT, incepând de la stadiul de discutie pentru alegerea unor produse pana la finalizarea proiectului, prin realizarea unor lucrari de cea mai buna calitate. Fiecare proiect inseamna o provocare.  Pentru aceasta investim mereu in oameni, idei, tehnologie si comunicare. Credem ca suntem cei care vor raspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastra in domeniul interfoane, control acces, supraveghere video, alarme imobil, servicii web si IT. Suntem focalizati pe obiectivul clientilor nostri, la fiecare proiect lucram ca si cind ar fi cel mai important pentru firma noastra, pentru ca fiecare client merita tot respectul si toata atentia noastra.

Practicam  preturi competitive pe piata de service interfoane si instalare interfoane, camere video, alarme imobil, fara insa a scadea cu nimic din calitatea produselor oferite clientilor nostri. Ca tara suntem membri UE si , in efortul de integrare pe piata unica, fiecare societate comerciala trebuie sa ofere servicii la calitatea, complexitatea, promptitudinea si seriozitatea celor practicate pe piata unica europeana pentru a rezista mediului concurential si a veni in intimpinarea asteptarilor publicului larg, consumatorul final de bunuri si servicii.

Noi am inteles acest lucru si il punem in practica zi de zi, in service-ul si reparatia de interfoane, in instalarile de interfoane, camere video, sisteme de control acces, alarme imobil, in serviciile web sau in serviciile IT oferite de noi. Impreuna ne vom schimba. Va ajutam sa nu pierdeti oportunitatile ce apar in fata dumeavoastra, apelati la noi cu incredere si credem ca veti fi satisfacuti de alegerea facuta.