Interfoane pentru vile

Pentru proprietarii de vile aflate in oras sau in zonele rezidentiale limitrofe oraselor, instalarea unui interfon video sau a unui interfon audio a devenit o necesitate in ultimi ani.

Interfoanele pentru vile sunt diferite de interfoanele pentru bloc:

- interfonul pentru bloc permite apelarea a sute de posturi si costul total al sistemului este cu mult mai mare de cat al unui interfon pentru o vila cu 3-4 posturi de interfon.

- interfoanele pentru bloc contin distribuitori de semnal care sunt montati in interiorul blocului, interfoanele pentru vile au de cele mai multe ori integrat totul echipamentul in unitatea exterioara.

- cel mai important aspect este rezistenta la umiditate, un interfon pentru bloc nu este gandit sa reziste la ploaie intensa, apa se va infiltra in placa logica a acestuia si in timp toate componentele vor oxida iar interfonul se va strica.
 
Interfoanele trebuie montate in zone in care apa nu ajunge, in timp toate garniturile de cauciuc din jurul butoanelor de apel se largesc, cedeaza si apa se va infiltra, siliconul bun la toate nu va rezolva definitiv aceste probleme asa ca este bine sa depuneti un minim efort impreuna cu tehnicianul care instaleaza  pentru a gasi solutii  care sa duca la micsorarea umiditatii din jurul interfonului.
 

Este important ca un interfon fie el de vila sau bloc sa nu fie spalat cu furtunul, apa cu presiune va intra prin zona difuzorului, tastatura, microfon afisaj si va duce la scurcircuitarea totala a acestuia,  interfonul se sterge de praf cel mai bine cu servetele umede.

Un sistem interfon video sau un interfon audio  pentru vila il costa pe proprietarul acesteia mai mult decat pe proprietarul unui apartament de la bloc unde cheltuielile se impart intre zeci de persoane.

In imaginile de mai jos va sunt prezentate cateva tipuri de interfoane pentru vila cu 1 sau mai multe familii. Pe linga unitatea, postul de interfon si sursa de alimentare, mai puteti avea nevoie de o broasca electrica si un amortizor de usa. Se poate adauga si un cititor de cartele la instalatia de interfon pentru vila, realizand astfel o instalatie completa de interfon.

Odata ce v-ati hotarat, ne puteti contacta folosind detaliile din pagina noastra de "CONTACT"

FS7V11 CM-06DNd1M
DS2H4 WL-06Dd2D
WL-02NE 1x8 Kit familie un post cu memorie imagini