Un sistem CCTV (de supraveghere video)  este alcatuit in principiu dintr-un server care inregistreaza imaginile, tip DVR, NVR sau PC, camere de supraveghere tip IP, digitale sau analogice, una sau mai multe surse de alimentare, un monitor sau un substitut pentru vizionarea imaginilor inregistrate sau filmate (laptop, tableta, PC sau telefon smart).

Astazi, datorita preturilor mici, au devenit disponibile si populare pentru toata lumea sisteme CCTV cu rezolutii de inregistrare HD. Pentru un minim de calitate acceptabila recomandam rezolutii incepand de la 720p ce asigura recunoasterea faciala a persoanelor filmate. Alegerea unui sistem CCTV se poate face dupa o evaluare la fata locului a zonei ce va fi protejata.

Va rugam sa ne contactati daca sunteti hotarati sa va instalati un sistem de supraveghere video, sa incheiati un contract de mentenanta  sau daca doriti reparatia celui existent.  Conform legistlatiei in vigoare aveti obligatia de a avea si un contract de mentenanta cu o firma autorizata. Decizia incheierii unui contract de mentenanta este si o garantie ca veti plati constant o suma relativ mica de bani, dar in cazul unei defectiuni a unei componente a sistemului de supravehere video, nu veti plati o suma mare deodata.