Asiguram instalarea, reparearea, modernizarea si mentenanta sistemelor  de supravegere CCTV, IP, DVR, NVR, HDCVI, HDSDI.

camera-video1Inainte de a va cumpara o camera de supraveghere trebuie sa stiti si urmatoarele:

-rezolutia camerelor digitale se masoara in megapixeli, iar rezolutia camerelor analogice se masoara in linii tv, cu cat o camera are mai multe linii tv sau mai multi megapixeli, cu atat calitatea imaginii este mai buna.

- pentru a putea inregistra evenimentele va este necesar si un DVR pentru camerele analogice sau un NVR pentru camerele digitale, numarul de canale al NVR-ului sau DVR-ului trebuie sa corespunda cu numarul de camere pe care il instalati, de preferat este sa aveti chiar cateva canale in plus pentru upgrade-uri viitoare.

- majoritatea firmelor comercializeaza DVR-urile/NVR-urile fara un hard disk de aceea va fi nevoie sa il achizitionati separat pe acesta, hard disk-ul se cumpara dupa ce ati cumparat DVR-ul sau NVR-ul pentru a stii exact ce capacitate maxima si ce tip de hard disk suporta.
Cu cat hdd-ul are o capacitate mai mare, cu atata veti putea stoca informatia pe o periada mai lunga.

- va mai trebuie o sursa care sa alimenteze camerele ( aceasta se alege in functie de numarul camerelor si tensiunea acestora de alimentare) in cazul caperelor IP unele modele se alimenteaza direct din NVR si nu mai necesita o sursa suplimentara de alimentare, cablu UTP/FTP cupru-cupru de calitate, ca nu va doriti sa crape iarna cablul de la frig sau vara de la caldura.

- am ales un cablul UTP/FTP, deci avem nevoie si de transceivere care sa transforme impedanta cablului UTP/FTP in 75 ohmi, ca in cazul cablului clasic coaxial, acestea sunt de doua feluri pasive, care merg pana la 150 metri si active, care sunt mai scumpe, dar functioneaza pe distante mult mai mari
-  daca alegeti cablu coaxial, va trebui sa cumparati doar mufe BNC si sa le montati, nu mai aveti nevoie de transceivere.
- in cazul camerelor IP se va folosi doar cablu UTP/FTP cu mufe tip calculator, placa de reta RJ45

- Dvr-ul sau NVR-ul trebuie configurat cand sa inregistreze, in ce moment sa se opreasca din inregistrat, trebuie sa setati utilzatori, trebuie sa il legati la internet daca vreti sa va uitati online de pe un mobil sau o tableta etc.

Pentru a putea configura echipamentul, pentru a vedea inregistrarile veti avea nevoie si de un monitor.dvr-camere-video

Pe piata mai exista pe langa DVR-ul analogic, NVR-ul digital si tehnologii hibride digitale pe structura clasica coaxiala, aceste tehnologii va scutesc, in cazul in care aveti un sistem vechi pe cablu coaxial si doriti sa faceti o modernizare, de a schimba toate cablurile, care pot fi pe sub casa, prin pereti, etc. Tehnologia HDCVI este solutia cea mai buna pentru un upgrade la digital pastrand structura veche de cabluri.

Este indicat sa apelati la o firma autorizata intrucat in conformitate cu legea 333/2003 si HG 301/2012 doar firmele autorizate IGPR pot instala camere de supraveghere, DVR-uri, autorizatia nu se poate da de catre o firma autorizata unei terte firme, personalul firmelor autorizate se declara la IGPR.

IP-CameraScopul acestor legi este si acela de a va feri de hotii care va vor urmari cand plecati de acasa si va vor sparge casele, de persoane care nu stiu sa seteze sitemele respective si in cazul unui incident sistemul montat de un "carpaci" ar putea sa nu inregistreze nimic.

Raspunderea unei firme neautorizate care instaleaza camere este penala si aceasta va fi trasa la raspundere in cazul unui incident.
Apelarea la o firma neautorizata va pune in pericol viata privata si chiar toate bunurile.

 

Atom Service SRL este firma autorizata IGPR cu aviz SRI, asa cum sunt toate firmele autorizate din Romania
Numar Autorizatie :3122/T